Dupa ce la inceputul lunii, Banca Comerciala Romana (BCR) si-a lansat propriul portal imobiliar, un nou jucator isi face loc pe piata de profil: fostul portal imobiliare24.ro se va relansa sub numele de titirez.ro, noii proprietari fiind doi oameni de afaceri elvetieni, potrivit datelor de la Registrul Comertului.

In prezent, portalul titirez.ro este inca in constructie, dar proprietarii, reprezentantii companiei Imobiliare24 Digital Solutions, au postat deja mai multe anunturi de angajare pe siteurile specializate si au organizat un eveniment pentru agentii imobiliari.

“In urma participarii la prezentare, veti avea ocazia sa folositi gratuit pentru o perioada de sase luni serviciile de publicitate oferite de portalul Titirez.ro”, se arata intr-o invitatie a companiei Imobiliare24 Digital Solutions.

Reprezentatii portalului spun ca vor oferi mai multe detalii la sfarsitul lunii, in cadrul unei conferinte de presa.

Compania Imobiliare24 Digital Solutions este detinuta de oamenii de afaceri elevetieni Lukas Azzato (75% din actiuni) si Gian Carlo Scalisi (25%), potrivit datelor de la Registrul Comertului, acesta din urma ocupand functia de manager al companiei, dupa cum se arata in invitatia portalului.

Portalurile imobiliare, o piata de un milion de euro

Pe piata portalurilor imobiliare, afacerile primilor trei jucatori au cumulat anul trecut aproape un milion de euro. Astfel, Realmedia Network, companie care detine portalul imobiliare.ro, a afisat o cifra de afaceri de 440.000 euro.

Pe locul al doilea, RUN - Data Solutions, companie care administreaza portalul imopedia.ro, a anuntat afaceri de circa 280.000 euro pentru anul 2009, potrivit datelor publicate de Ministerul de Finante.

Compania Web Content Services, care a vandut in aceasta vara portalul MagazinulDeCase.ro catre Sanoma Digital Romania, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de circa 200.000 euro.

Citeste si Schimbare de macaz in imobiliare: Anunturile online, mai putine si mai scumpe.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Dascălu, BCR: Ne așteptăm la o creștere economică de 3,5% în 2020
Setari Cookie-uri