Dezvoltatorul turc Anchor Grup, proprietarul centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, a anuntat noua echipa de conducere, dupa ce fostii manageri au demisionat, pe rand, anul trecut.
Anchor Grup a anuntat numirea Murat Kazaz, in varsta de 45 de ani, in functia de CEO si membru in consiliul de administrare al Anchor Grup.

De asemenea, Irina Irimie, care s-a alaturat grupului Anchor in urma cu trei ani, a fost promovata in functia de leasing director, urmand sa se ocupe de activitatea de inchiriere de spatii comerciale si de birouri.

Alte schimbari in conducerea dezvoltatorului au fost reprezentate de numirile lui Albert Pinzaru ca legal director, Kemal Arslan ca property management director si Sinan Okumus ca business development director, el avand o experienta de 11 ani de management strategic, dintre care patru ani in Romania alaturi de Credit Europe Bank.

Mehmet Gulesci, in varsta de 49 de ani, a fost ales administrator al societatilor Bucresti Mall Development an Management si Anchor Real Estate Development pentru o perioada de patru ani, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial. El il inlocuieste in aceste functii pe Ibrahim Paksoy, dupa ce acesta a demisionat in vara anului trecut.

Gulesci ocupa si functia de director al diviziei Fiba International Financial Services, parte a grupului Fiba care este actionar majoritar al Anchor Grup. In acelasi timp, el este membru in consiliul de supravhere al bancii Credit Europe Group, controlata la randul ei tot de grupul Fiba.

Pe langa mall-urile Plaza Romania si Bucuresti Mall, Anchor mai detine pe piata locala cladirea de birouri Anchor Plaza, proiectul rezidential InCity Residences si proiectul de birouri Anchor Plaza Metropol, a carui constructie a fost oprita. Dezvoltatorul mai detine un mall si in Chisinau, denumit Shopping MallDova.

Ce fac fosti manageri ai Anchor


Tunc si Ali Capa, fostul presedinte, respectiv directorul de investitii ai dezvoltatorului Anchor Grup, aduc in Romania franciza Wienerwald, un cunoscut lant german de restaurante, investitia initiala ridicandu-se la trei milioane de euro.

Dupa mai bine de 11 ani, Radu Tanasescu, fostul director operational al Anchor Grup, companie care detine centrele comerciale Plaza Romania si Bucuresti Mall, a trecut in tabara consultantilor imobiliari, devenind partener in cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri