Campania de vaccinare se desfășoară de cinci luni, deja, în România. Pe zi ce trece apar noi provocări, dar și noutăți introduse în platformă, astfel încât românii să poată folosi mai ușor site-ul de înscriere la imunizare. Recent, secretarul de stat, Andrei Baciu, a precizat că dintr-un cont ar putea fi programați sau înscriși pe listele de așteptare până la 1.000 de persoane.

Până astăzi, platforma nu permitea introducerea a mai mult de nouă beneficiari (rude, prieteni, familie), care să fie înscriși pe listele de așteptare sau chiar programați la vaccinare.

Limitarea aceasta dădea de furcă celor care doreau să programeze un număr mai mare de persoane la imunizare.

Andrei Baciu a explicat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, faptul că plaforma a extins numărul celor care pot fi înscriși până la pragul de 1.000.

”Cei care și-au creat conturi pentru vaccinare, acum le pot folosi ca să-i ajute și pe alții. Aplicația vă permite să programați până la 1.000 de persoane! Până acum, numărul de beneficiari care puteau fi adăugați era limitat la 9 persoane”, a precizat Baciu, în postarea sa.

Peste 87.000 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore, potrivit datelor prezentate de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), totalul celor vaccinați ajungând la 2.860.598 persoane.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri