"Modul in care este calcata in picioare democratia romaneasca este un motiv serios pentru revolta", a declarat pentru HotNews.ro fostul premier Mihai Razvan Ungureanu.

In opinia sa, ceea ce se intampla astazi ii aduce mie aminte, ca istoric, de momente negre din perioada interbelica. “In ultima saptamana primesc din ce in ce mai multe mesaje din exterior care fac analogia intre Romania si Ucraina. Este vorba despre incercarea de a anihila institutiile statului de drept", a declarat M.R.Ungureanu ca reactie la actiunile intreprinse in ultimele ore de USL.

Biroul permanent al Senatului a decis convocarea unei sesiuni extraordinare a acestei camere la ora 17.00, pentru revocarea din functie a presedintelui Senatului, Vasile Blaga, si alegerea unei noi persoane.

Mihai Razvan Ungureanu:“E motivul pentru care ne-am hotarat sa participam la mitingul de joi, din Piata Revolutiei, la ora 18.00. Fac un apel catre cetatenii onesti care stiu cat de importante sunt valorile democratice sa ni se alature. Pe cei care se simt reprezentati de Initiativa Civica de Centru-Dreapta si de echipa din care fac si eu parte, ii chem sa fie imbracati intr-o singura culoare: alb. Alb pentru ca nu este o culoare asimilata vreunui partid si este reprezentativa pentru onestitatea cu care ne raportam la o schimbare profunda a politicii in Romania.”

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat recent ca va candida la parlamentare pe listele unei noi aliante electorale de centru-dreapta, care va cuprinde formatiuni politice de la PDL pana la PNTCD. Ungureanu a mai spus ca isi va lansa Initiativa Civica in maximum doua saptamani.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
CORONAVIRUS| Un nou centru de CARANTINĂ a fost deschis în București
Setari Cookie-uri