McDonald’s Romania va acorda 40 de burse de merit in valoare totala de 80.000 de lei celor mai buni tineri cu rezultate deosebite atat la invatatura, cat si la locul de munca.

Programul de burse se afla a 9-a editie, iar fiecare tanar care studiaza si lucreaza in acelasi timp a primit un cec in valoare de 2.000 de lei din partea lantului de restaurante fast-food.

Cei 40 de castigatori din acest an, numar record din ultimii noua ani, au fost desemnati pe baza unui proces de selectie desfasurat in perioada 23 februarie – 6 martie 2015. Pentru a fi eligibil, candidatul trebuia sa fi obtinut cel putin media 8 de absolvire a anului universitar precedent sau cel putin nota 8 la admitere, in cazul studentilor din primul an. De asemenea, au fost luate in considerare recomandarile profesorilor si performanta la locul de munca.

Ceremonia de decernare a burselor s-a desfasurat in cadrul Bibliotecii Centrale Universitare din Bucuresti in prezenta managementului companiei, a parintilor angajatilor si a profesorilor care au sprijinit studentii pe parcursul anului scolar.

McDonald’s aniverseza, anul acesta, 20 de ani de la deschiderea primului restaurant in Romania, unde lucreaza in prezent peste 4.000 de angajati. Compania numara 67 de restaurante in 21 de orase si 150.000 de clienti care ii trec pragul zilnic.

Citeste si:
Val de solidaritate: McDonald`s livreaz─â mâncare, Kaufland doneaz─â...
Val de solidaritate:...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Social »Citește și
Companiile din retail, financiar și sănătate angajează cel mai mult ACUM
Setari Cookie-uri