British School of Bucharest a dat startul programului de burse pentru anul academic 2018 - 2019, in care ofera burse de pana la 100% din taxa de scolarizare.

Pot aplica pentru programul de burse British School of Bucharest toti elevii cu varste cuprinse intre 13-16 ani. Inscrierile se pot face pana pe 17 ianuarie 2018, ora 17:00.

Procesul de selectie include testari la matematica, engleza, un test de abilitati cognitive, precum si un interviu cu reprezentantii scolii.

”Copiii vin la British School of Bucharest cu experiente diverse si impreuna cream un mediu cu adevarat international, in care incurajam fiecare student sa-si indeplineasca potentialul academic, concentrandu-ne pe educatia completa a elevilor nostri. Beneficiile unei educatii echilibrate, unde oportunitatile de dezvoltare extra-curriculare si cele de leadership completeaza studiile academice, sunt dovedite prin rezultatele excelente obtinute in mod constant de studentii nostri. Sunt convins ca succesul continuu este, de asemenea, un rezultat al atentiei noastre si al angajamentului de a ne asigura ca fiecare copil de la BSB isi atinge la cel mai inalt nivel potentialul si ca va intra in invatamantul universitar complet pregatit, cu incredere deplina in el”, a declarat Philip Walters, directorul British School of Bucharest.

La British School of Bucharest studiaza elevi de circa 50 de nationalitati.

Citeste si:
Ziua Portilor Deschise la British School of Bucharest
Ziua Portilor Deschise pentru...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Ultimele zile de inscrieri pentru Porti Deschise la BSB