British School of Bucharest a dat startul programului de burse pentru anul academic 2018 - 2019, in care ofera burse de pana la 100% din taxa de scolarizare.

Pot aplica pentru programul de burse British School of Bucharest toti elevii cu varste cuprinse intre 13-16 ani. Inscrierile se pot face pana pe 17 ianuarie 2018, ora 17:00.

Procesul de selectie include testari la matematica, engleza, un test de abilitati cognitive, precum si un interviu cu reprezentantii scolii.

”Copiii vin la British School of Bucharest cu experiente diverse si impreuna cream un mediu cu adevarat international, in care incurajam fiecare student sa-si indeplineasca potentialul academic, concentrandu-ne pe educatia completa a elevilor nostri. Beneficiile unei educatii echilibrate, unde oportunitatile de dezvoltare extra-curriculare si cele de leadership completeaza studiile academice, sunt dovedite prin rezultatele excelente obtinute in mod constant de studentii nostri. Sunt convins ca succesul continuu este, de asemenea, un rezultat al atentiei noastre si al angajamentului de a ne asigura ca fiecare copil de la BSB isi atinge la cel mai inalt nivel potentialul si ca va intra in invatamantul universitar complet pregatit, cu incredere deplina in el”, a declarat Philip Walters, directorul British School of Bucharest.

La British School of Bucharest studiaza elevi de circa 50 de nationalitati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri