CFR Calatori a anuntat ca a anulat 117 trenuri din cauza conditiilor meteo, aproximativ 10% din numarul total de trenuri, potrivit unui comunicat publicat de compania de transport de calatori.

Lista actualizata a trenurilor anulate pentru data de 1 martie 2018 poate fi accesata aici.

Traficul feroviar este deschis la aceasta ora pe toate magistralele de cale ferata, circulatia trenurilor fiind adaptata conditiilor meteo nefavorabile.

Mai multe trenuri inregistreaza intarzieri. Spre exemplu, trenul Regio care ar tebui sa soseasca in Brasov din Gara de Nord are o intarziere de 80 de minute, iar cel Inter Regio care ar trebui sa ajunga de la Constanta intarzie 50 de minute, potrivit tabelelor de sosiri-plecari din Brasov. Trenul care ar trebui sa soseasca in Craiova din Rosiori intarzie 130 de minute, iar cel care trebuie sa ajunga din Motru Est are o intarziere de 110 minute, potrivit tabelei de sosiri-plecari din Gara din Craiova.

CFR Calataori precizeaza ca se asigura in continuare legatura feroviara cu Constanta, unul dintre cele mai afectate judete de viscol si temperaturi scazute.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate si vor sa renunte la calatorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor sau a calatoriilor achizitionate si neutilizate (fie pentru intreaga ruta, fie pentru distanta neefectuata din ruta respectiva), conform regulamentului de transport pe calea ferata in vigoare.

Sursa foto: Facebook CFR Infrastructura

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri