Gabriela Firea ia în calcul posibilitatea de a pierde viitoarele alegeri locale. Într-un interviu acordat jurnalistului Lucian Mîndruță, primarul general al Capitalei a declarat că se gândește dacă va mai candida sau nu, scrie Digi24.

Gabriela Firea: Rămâne să mă mai votezi doar tu. Şi nici măcar tu, că vei fi influențat de bulă...

Lucian Mîndruţă: Eu trebuie să-l votez pe bărbată-tu.

Gabriela Firea: Da, la Voluntari.

Lucian Mîndruţă: Sau poate că nu, că nu știu dacă am alternativă la Voluntari.

Gabriela Firea: Mi-a spus cineva: „Tu ia măsura asta, pentru că este foarte bună pentru oraș, vei pierde alegerile, dar vei rămâne erou”. OK, mergem pe această variantă.

Lucian Mîndruță: Asta am zis eu, asta am zis chiar eu!

Gabriela Firea: Bun, ok. Facem ceea ce se face în Europa, eu pierd alegerile, vine Nicușor Dan și anulează proiectul.

Lucian Mîndruță: Dar dacă un om curajos, care va face lucruri în București...

Gabriela Firea: Categoric le pierd! Mă uitam și aseară la televizor, 90 la sută din discuții erau acestea: că trebuie anulate toate taxele, trebuie să se reducă cuantumul pentru amenzi, pentru parcare neregulamentară în centru, trebuie să reducem tariful pentru apă...

Lucian Mîndruță: Am văzut. Și trebuie scoase și gardurile de pe lângă tramvaie.

Citiți mai mult pe Digi24.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri