Richard Quest, jurnalist CNN infectat cu noul coronavirus, povestește momentele prin care a trecut din cauza bolii, dar și felul în care starea sa de sănătate încă este afectată după ce a fost declarat vindecat.

Acesta precizează că stările de oboseală și tusea au revenit, nu cu aceeași intensitate cu care se manifestau în perioada în care era bolnav, fapt ce îl face să realizeze că se confruntă cu numeroasele urmări ale infecției. El a descoperit că este infectat cu noul coronavirus la mijlocul lunii aprilie, simptomele debutând rapid. Quest a început deodată să se simtă foarte obosit și să tușească.

Citește și Noua listă a țărilor din care nu mai e necesară izolarea sau carantina la sosirea în România

”Virusul este ca o tornadă. În momentul în care aterizează, se învârte în corp cauzând haos, confuzie, producând pagube fiecărui organ pe care îl atinge. Unii nu vor supraviețui”, precizează jurnalistul într-un material CNN.

Cei care reușesc să supraviețuiască întâlnirii cu virusul, odată ce analizează pagubele produse de virus realizează că acestea sunt mai mari decât ar fi crezut. Simptomele avute de către Quest nu au fost dintre cele severe, nu a avut probleme de respirație și nici nu s-a confruntat cu dispariția mirosului sau a gustului, ci doar stări puternice de oboseală și tuse, tuse ce a revenit acum.

Citește și Tătaru: Pacienții cu COVID-19 care s-au externat la cerere pot umbla liberi. Nu avem pârghii pentru a controla situația

Acesta declară că descoperă noi urmări ale infecției cu Sars-Cov-2. Se simte neîndemânatic, ușor confuz și are probleme digestive.

Până la momentul publicării acestei știri, pe teritoriul României, au fost confirmate 29.620 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 21.927 au fost externate, dintre care 20.534 de pacienți vindecați și 1.393 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. De asemenea, un număr de 1.799 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Sursa foto: Justin Hobson / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri