Familia Regală a României a transmis într-o postare pe Facebook că publicul va putea vizita Atelierul Auto al Regelui Mihai, așa cum a fost organizat și rânduit de suveran, în ultima jumătate de secol, pe perioada exiilului, la Domeniul Regal Săvârșin.

Piesele și uneltele din atelier au fost aduse din Elveția și așezate, cu fidelitate, în aceeași clădire în care a funcționat atelierul în anii 1940.

Atelierul Auto al Regelui Mihai a fost amenajat la Săvârșin în anul 1943. În anii 1956 -1976, atelierul a funcționat în Elveția, la Versoix, la Villa Fantasia, într-o magazie de lemn construită de Regina Ana. În anii 1976-2004, atelierul a fost mutat la Villa Serena din aceeași localitate Versoix, iar apoi, în anii 2004-2017, el a fost amenajat într-un spațiu închiriat în orașul elvețian Morges.

După 74 de ani de pribegie, Atelierul Auto al Regelui Mihai revine la Săvârșin, în clădirea în care a fost găzduit în anii 1940.

Sursa foto: Facebook/ Familia Regală a României

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri