Daca vrei sa cauti detalii despre cele mai mari companii internationale, sa inveti tehnici noi de marketing sau advertising, sa citesti analize ample despre problemele actuale ale mediului financiar mondial, sau doar sa gasesti o informatie necesara legata de domeniul tau de activitate, ClickZ te poate ajuta oricand.
Un site inteligent de stiri, analize si date utile, ClickZ este gandit pentru a iti raspunde la orice intrebare.

Ofera stiri de marketing diverse actualizate zilnic, legate de marile companii internationale, de evenimente importante si de orice poate fi de interes pentru un ‘marketer’. Cuprinzand pana si stiri legate de comunitati online, campanii de advertising sau stiluri de viata promovate de marile companii, sectiunea de News nu este de ocolit.

Partea cea mai interesanta a site-ului insa este cea numita Experts. Aici nume mari din marketing si advertising publica articole de analiza sau chiar de ‘tips and tricks’. Informatiile si ideile de aici se adreseaza tuturor celor care vor sa inteleaga mai mult si sa foloseasca informatiile mai bine si mai practic.

ClickZ mai contine si o sectiune numita Stats, autointitulata ‘Trends & Statistics: The Web's Richest Source’. Daca este chiar asa, va ramane sa aflati.

O alta parte a site-ului este cea de Features. Aici isi au locul articolele ce acopera aproape toate domeniile de interes posibil. Se discuta despre nume mari, despre produse celebre, campanii de advertising, controverse si asa mai departe.

S-ar putea ca cei ce lucreaza on-line sa gaseasca ca fiind cea mai utila parte a site-ului ultima, cea de Search Engine . Acesta contine detalii legate direct de site-uri web dar mai ales sfaturi despre cum sa atragi mai multi vizitatori cu ajutorul motoarelor de cautare.

ClickZ este in definitiv un site bun pentru ca il poti vizita si intr-o pauza de lucru. Nu tot ce se gaseste pe el este legat direct de munca, unele materiale ajutand mai degraba la relaxare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Special »Citeste si
Extra-joburi pentru care nu ai nevoie de experienta