Trafic de pasageri in crestere pe cele doua aeroporturi ale Capitalei

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a inregistrat in primele sase luni ale anului pe cele doua aeroporturi, Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti-Baneasa Aurel Vlaicu, un trafic total de 3,44 milioane de pasageri si aproximativ 49.000 de aterizari si decolari comerciale.

Fata de primul semestru al anului trecut, numarul pasagerilor care au tranzitat aeroporturile Capitalei a crescut cu 8,2%.

Evolutia traficului aerian pe cele doua aeroporturi ale Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti se inscrie in tendinta generala inregistrata la nivel mondial. Astfel, in primele sase luni ale acestui an, numarul pasagerilor a crescut cu 6% fata de aceeasi perioada din 2010, conform statisticilor publicate de catre Airport Council International (ACI),

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a inregistrat, in primul semestru al acestui an, un profit brut de 56,9 mil. lei, cu 3,2 mil. lei mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Cifra de afaceri a CNAB in primele sase luni ale anului 2011 a fost de 214,7 mil. lei, cu 54,6 mil. lei mai mult comparativ cu ianuarie-iunie 2010.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri