Ryanair a lansat o promotie de vara cu pana la 20% reducere pentru mai mult de 500.000 de locuri, permitandu-le clientilor sa-si rezerve o escapada de vara last-minute la cele mai mici tarife.

Promotia Ryanair este disponibila pentru calatorii in perioada iunie-septembrie si este valabila pana la miezul noptii, marti, 22 mai.

"Vara este aici si ce alt motiv mai bun de sarbatoare ar fi decat asigurarea unei escapade de vara. Am lansat o vanzare promotionala masiva cu pana la 20% reducere pentru mai mult de 500.000 de locuri pentru calatorii in perioada iunie - septembrie. Aceasta oferta extraordinara se va incheia la miezul noptii (ora 24:00) marti, 22 mai”, a declarat reprezentantul Ryanair, Robin Kiely.

Ryanair, profit net de 1,45 miliarde de euro

Ryanair se asteapta la o scadere a profitului la 1,25 - 1,35 miliarde de euro, in anul fiscal care se va incheia la 31 martie 2019, din cauza pretului mai ridicat al titeiului, dar estimeaza o crestere de 7% a numarul de pasageri transportati, la 139 de milioane. Ar fi primul declin al profitului anual din ultimii cinci ani.

"Suntem incantati sa raportam un avans de 10% al profitului si mentinerea marjei nete de profit la 20%, in pofida reducerii cu 3% a costului biletelor, in timpul unui an an in care s-a inregistrat supracapacitate in Europa", a declarat seful Ryanair, Michael O'Leary.

Citeste si: Ryanair a lansat patru noi rute din Bucuresti

Citeste si:
O instanta a decis ca taxa pentru bagajele de cabina este ,,excesiva"
Ryanair, sanctionata din...

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Zboruri la pret redus pana la miezul noptii, de Black Friday