Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Turcia, referitoare la inchiderea Aeroportului International Ataturk si preluarea activitatilor si zborurilor de catre Noul Aeroport Istanbul, conform Digi24.

MAE informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Turcia ca, in perioada 5 aprilie (ora 3.00) - 7 aprilie (ora 23.59), va avea loc procesul de transfer si preluare de catre Noul Aeroport Istanbul (IGA) a activitatilor si zborurilor operate pana in prezent pe Aeroportul International Ataturk.

Dupa 7 aprilie, Aeroportul Istanbul Ataturk va fi inchis pentru zborurile comerciale interne si internationale programate si neprogramate, fiind deschis insa pentru zborurile cargo, de mentenanta si tehnice, aviatie generala, zboruri business, pentru zborurile aeronavelor de stat si celelalte zboruri permise de Autoritatea Aeronautica a Republicii Turcia.

MAE recomanda cetatenilor romani care se deplaseaza la Istanbul sa aloce mai mult timp, decat in mod normal, pentru transferul de la/catre aeroport, dat fiind faptul ca infrastructura de transport nu este definitivata.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri