Blue Air: 1 euro biletul pe ruta Bucuresti-Verona

Compania aeriana Blue Air organizeaza incepand din 29 martie zboruri pe ruta Bucuresti-Arad-Verona, la pretul de un euro biletul, fara taxele de aeroport, informeaza compania printr-un comunicat.

Biletele care se vor elibera incepand de marti, 20 martie, vor fi valabile pentru cursele din perioada 29 martie - 27 octombrie.

Cursele vor fi organizate in zilele de joi si duminica, iar din 3 iunie in zilele de marti, joi si duminica.

Compania va opera, in perioada 10 mai-31 iulie, de pe Aeroportul International Henri Coanda, ca urmare a lucrarilor de intretinere ce se vor desfasura pe Aeroportul International Aurel Vlaicu - Baneasa.

Reprezentantii Blue Air au precizat ca pasagerii care vor calatori in aceasta perioada vor trebuie sa se prezinte pe Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) pentru formalitatile de imbarcare.

Compania Blue Air opereaza in prezent de pe Aeroportul International Bucuresti - Baneasa. In cursul anului 2005, compania a transportat peste 240.000 de pasageri cu destinatia Italia, Spania, Franta, Germania, Turcia, Belgia si Portugalia. Flota companiei low-cost este constituita din patru aeronave Boeing 737.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Românii au la dispoziție o platformă cu timpii de așteptare în toate vămile
Setari Cookie-uri