Wizz Air pune la dispoziție un model fix de program atât pentru piloți, cât și pentru însoțitorii de zbor. Schema ce introduce programe fixe de zbor va fi implementată treptat în cadrul Wizz Air Group Crew, începând cu octombrie 2022.

Noua schemă a fost concepută astfel încât să asigure stabilitatea operațională a companiei aeriene și să îi sprijine planurile continue și ambițioase de dezvoltare. Echipa Wizz Air s-a angajat să ofere piloților și echipajului de cabină diverse modele fixe care vor îmbunătăți predictibilitatea programului de zbor și calitatea echilibrului dintre viața profesională și cea personală a echipajului.

Piloților care aleg să folosească în continuare modelul actual de program flexibil li se va oferi o compensație, în funcție de poziția și de vechimea în companie.

Vezi și: Wizz Air angajează: ce condiții trebuie să îndeplinești și care este salariul (wall-street.ro)

Noile modele de programe fixe, care pot diferi în funcție de locul în care echipajul își desfășoară activitatea, vor fi introduse treptat în cadrul bazelor companiei aeriene în următoarele 6 luni, începând cu cele mai mari baze ale sale.

Wizz Air operează o flotă de 145 de aeronave Airbus A320 și A321. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

Sursa foto: wizzair.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri