Incepand cu aceasta luna, toate preparatele din magazinul Mega Image, AB Cool Food, pot fi livrate la domiciliu prin comenzi directe, telefonice sau online, de catre toti consumatorii din Bucuresti si judetul Ilfov. Magazinul detinut de Delhaize Group, proprietarul Mega Image, a fost lansat in toamna anului trecut.

"Prin lansarea serviciului de livrare la domiciliu pentru magazinul nostru AB Cool Food dedicat produselor congelate, completam experienta pe care o oferim consumatorilor nostri, aceea de a pregati acasa o masa dintr-o varietate de produse usor si rapid de pregatit, folosind mai mult timp in beneficiul propriu”, a declarat Xavier Piesvaux, director general Mega Image Romania.

Pentru a plasa comanda, consumatorii pot apela direct sau pot completa un formular online de comanda, disponibil pe site-ul www.abcoolfood.ro. Valoarea minima a comenzii trebuie sa fie 100 de lei, iar plata comenzii se va face cash, la livrare.

La ora publicarii, catalogul de produse online al AB Cool Food NU functiona, redactorii wall-street.ro neputand plasa o comanda.

Pentru toate comenzile plasate in intervalul orar 08:00 – 18:00, de luni pana sambata, si in intervalul 08:00 – 17:00 duminica, livrarea la domiciliu se va face in aceeasi zi. Pentru livrarea la domiciliu in ziua urmatoare se poate comanda oricand de luni pana duminica intre 8:00-20:00. Pentru comenzile cu o valoare totala de pana la 300 de lei, costul de livrare este de 10 lei pe comanda, livrarea fiind gratuita pentru valori mai mare de 300 de lei. In acest moment, zonele de livrare sunt: Bucuresti, Chitila, Mogosoaia si zona Pipera-Tunari.

Mai multe detalii despre serviciul de livrare la domiciliu, intrebari frecvente sau alte informatii de care consumatorii au nevoie, sunt pe site-ul www.abcoolfood.ro.

Citeste si:
Retrospectiva 2019: Principalele evenimente din retail & FMCG
Retrospectiva 2019:...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
90% dintre romani ar cumpara mai mult daca ar putea alege ora livrarii