Vivre, retailer online home & deco din Romania si unul dintre cele mai importante eCommerce-uri de mobilier, decoratiuni si accesorii pentru casa din Europa, a intrat pe piata din Grecia. Acesta este a noua tara in care Vivre este prezent.

La 6 ani de la infiintare, Vivre are deja o prezenta extinsa in Europa, Grecia fiind a 9-a tara in care oferta retailerului este disponibila cu produse de decor, baie si bucatarie, textile, covoare, obiecte de iluminat si accesorii.

La inceputul lunii, Vivre a depasit 3 milioane de comenzi realizate de cumparatorii din Romania, Bulgaria, Croatia, Ungaria, Slovacia, Cehia, Slovenia si Polonia.

“O treime din populatia Greciei face cumparaturi online si suntem incantati sa oferim si pe aceasta piata in exclusivitate produse pentru casa de calitate si de o diversitate foarte mare, care provin de la mii de furnizori cu grija selectionati”, a declarat Monica Cadogan, CEO Vivre.

Pe langa campaniile limitate in timp si care dureaza cateva zile, cumparatorii Vivre au acces si la colectii care sunt disponibile permanent in magazinul online al companiei, lunar putand alege din peste 10.000 de produse. Oferta Vivre este imbogatita permanent si in fiecare zi se adauga sute de produse la colectiile existente, oferind astfel o gama de o varietate de neegalat in mediul offline.

Prin oferta sa actualizata permanent si portofoliul care include marci apreciate si premiate international, Vivre creeaza acel spatiu in care clientii revin atat pentru a cumpara, cat si pentru a se inspira, visa si destinde cu idei frumos colorate si utile. Mai mult de 80% dintre cumparatorii Vivre sunt clienti recurenti, care au mai cumparat cel putin o data.

3 milioane de comenzi de la infiintare si 10 milioane de produse vandute

La inceputul lunii iulie, Vivre a depasit numarul de 3 milioane de comenzi realizate de la infiintare pana in prezent. Anual retailerul vinde peste 3,5 milioane de produse si acopera o piata de 100 milioane de locuitori. Magazinul online este vizitat anual de peste 8 milioane de persoane din cele opt tari in care se afla.

Vivre este cel mai mare retailer online de mobilier, decoratiuni si accesorii pentru casa din Europa Centrala si de Est, lansat pe piata in aprilie 2012. Vivre este destinatia online pentru iubitorii de design de interior si produse de calitate, apreciate la nivel international, care doresc sa creeze un decor original in casa. Vivre are peste 300 de angajati si este prezent in noua tari: Romania, Bulgaria, Ungaria, Croatia, Polonia, Slovacia, Slovenia, Cehia si Grecia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri