În ultimele zile, pe fondul răspândirii COVID-19 vedem din ce în ce mai multe decizii ale companiilor îndreptate către responsabilizarea socială și reducerea impactului economic, atât la nivel micro cât și macro.

Capital Financial Services S.A., activând sub brand-ul Twispay, anunță oficial lansarea, începând cu luna martie 2020, a unui proces de înregistrare al clienților 100% online, oferind astfel comercianților o metodă rapidă de a acceptă plăti online și suport în continuarea activităților la distanță. Twispay dorește să faciliteze implementarea în maxim 48 ore, a plăților online, atât pe site-urile proprii ale comercianților, cât și pe platforme dedicate de eCommerce.

De asemenea, Capital Financial Services S.A., instituție financiară, licențiată de Banca Națională a României să presteze, printre altele, servicii de acceptare a operațiunilor de plată cu carduri, își propune să ofere potențialilor clienți, pentru o perioadă determinată, o ofertă de preț mai avantajoasă.

“La Twispay înțelegem cât de importantă este siguranță populației, dar și relația comercianților cu consumatorii, chiar și în astfel de perioade, când interacțiunea directă devine aproape imposibilă. Urmărim îndeaproape sectorul de retail și știm că, mai ales pentru acei comercianți care își desfășoară activitatea 100% offline, impactul generat de o astfel de criză este major.

Pentru a minimiza posibilele efecte asupra comercianților din România și pentru a-i ajuta să își ducă businessul din offline în online – parțial sau integral-, Twispay vine în întâmpinarea lor cu o serie de măsuri care pot facilita activitățile comerciale și relația cu consumatorii, eliminând riscurile interacțiunii directe.
În acest sens, am decis lansarea unui proces de înregistrare al comercianților 100% online, prin care oferim gratuit comercianților certificate digitale pentru a semna electronic contractul de comerciant. Totodată, am redus comisioanele pe o perioadă de 3 luni, pentru comercianții ce au nevoie să implementeze plățile online sau linkurile de plată.” a declarat Augustin Dobre, Chief Operating Officer, Capital Financial Services S.A.

Companiile interesate de implementarea plăților online, sau a linkurilor de plată vor putea beneficia de acest proces și oferta financiară, completând formularul de contact de pe site-ul Twispay: www.twispay.com/ro/offline-2-online.

Despre Twispay și Capital Financial Services S.A.: Capital Financial Services S.A este o instituție financiară emitentă de monedă electronică licențiată de BNR și înscrisă în registrul instituțiilor financiare emitente de moneda electronică sub licență IEME 001/25.04.2013. Prin intermediul brandului commercial Twispay, Capital Financial Services S.A oferă servicii de procesare și acceptare la plată pentru tranzacțiile VISA și Mastercard, în întreg spațiul European.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri