13 martie este ultima zi in care va mai puteti inscrie pentru Ziua Portilor Deschise la British School of Bucharest (BSB). Evenimentul va avea loc pe 19 si 20 martie in campusul BSB si este organizat pentru prescolari si clasele din scoala primara – anul 1 si anul 2 de studiu.

Cei care vor sa descopere atmosfera de la singura scoala britanica din Romania apreciata cu calificativul ”Excelent”, mai au timp pana pe 13 martie sa se inscrie la evenimentul Ziua Portilor Deschise la BSB. Participarea se face in baza unei rezervari prealabile pe website-ul scolii. Evenimentul este programat pentru zilele de 19 si 20 martie.

Pe 19 martie sunt asteptati parintii interesati de categoria prescolari (pentru copiii care au intre 2 si 4 ani impliniti pana la 31 august 2019).

Pe 20 martie, evenimentul este dedicat cursurilor scolii primare, astfel se pot inscrie aici cei interesati de anii 1 si 2 de studiu (pentru copiii care au 5 sau 6 ani sau ii vor implini pana la 31 august 2019).

Parintii pot veni alaturi de copii, pe timpul vizitei micutii avand posibilitatea de a sta in siguranta alaturi de o echipa a scolii. Evenimentul va incepe cu o scurta prezentare a ceea ce inseamna British School of Bucharest si programa britanica de studiu. Ulterior, parintii vor putea face un tur al campusului si vor vizita toate locatiile dedicate copiilor.

Atat la finalul prezentarii, cat si in timpul turului, vizitatorii au posibilitatea de a interactiona direct cu profesorii BSB, toti vorbitori nativi de limba engleza si cu experienta in curriculum britanic.

"In cadrul acestui eveniment, participantii pot afla, dar mai ales vedea, ce inseamna excelenta in predare, cum este atmosfera din cadrul scolii si cum se simt elevii in acest mediu. Pot lua informatii direct de la profesori sau de la elevi despre experienta invatarii in cadrul BSB. Vor vizita clasele in timpul orelor, asa vor descoperi de aproape mediul scolii noastre. Ii invitam sa vina pentru a se convinge ca la BSB fiecare copil este considerat unic si este incurajat, inclusiv prin activitati extracurriculare, sa isi recunoasca potentialul, aptitudinile si sa si le dezvolte la maximum", a declarat Philip Walters, director British School of Bucharest.

Inscrierile pentru Ziua Portilor Deschise la BSB se pot face AICI, pana pe 13 martie.

Despre British School of Bucharest

British School of Bucharest este scoala internationala privata de top, infiintata in anul 2000, ce ofera posibilitatea elevilor, cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani, sa studieze dupa curriculum britanic. Unicitatea BSB fata de oricare alta scoala din Bucuresti o reprezinta echipa de profesori, toti vorbitori nativi de limba engleza, cu experienta in predarea curriculumui britanic. BSB este singura scoala brtianica din Romania care a fost apreciata cu calificativul ”excelent” pentru calitatea procesului de invatare si a rezultatelor elevilor, dar si pentru calitatea dezvoltarii personale a elevilor, de catre Inspectoratul Scolilor Independente din Marea Britanie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »


Setari Cookie-uri