GollinHarris si-a luat social media manager din blogosfera

GollinHarris si-a luat social media manager din blogosferaCristina Mazilu, unul dintre cei mai cunoscuti food bloggeri din Romania, este de la inceputul lunii martie social media manager al agentiei GolinHarris Bucuresti.

Ea va fi responsabila de crearea si implementarea strategiilor de comunicare in spatiul online pentru toti clientii agentiei, dar si de dezvoltarea diviziei digitale GolinHarris Bucuresti.

Oxygen PR isi ia account manager de la Mediafax

Oxygen PR isi ia account manager de la MediafaxRaluca Teodorescu, anterior marketing manager business press la Mediafax Group, va prelua functia de account manager al agentiei Oxygen PR.

Cu peste 11 ani de experienta in jurnalism si marketing, Raluca Teodorescu vine din Mediafax Group, unde a coordonat activitatile de marketing pentru Ziarul Financiar, Mediafax Business News, Business Magazin si Mediafax Monitorizare.


PwC a recrutat un fost asociat de la A.T. Kearney

PwC a recrutat un fost asociat de la A.T. KearneyFost asociat in cadrul companiei de consultanta A.T. Kearney Romania, Andrei Cretu, in varsta de 29 de ani, s-a alaturat filialei locale a PricewaterhouseCoopers (PwC).

Andrei Cretu, cu o experienta profesionala de peste sase ani, va fi manager in cadrul departamentului de consultanta in management al PwC Romania.


Garanti Leasing are un nou director general

Garanti Leasing are un nou director generalGaranti Leasing, fosta Motoractive Leasing IFN, are un nou director general, Okan Yurtsever, care a preluat oficial aceasta functie la finalul anului trecut.

Inainte de preluarea conducerii Garanti Leasing, Okan Yurtsever a coordonat divizia de retail banking si bancassurance a Garanti Bank incepand din aprilie 2007.