10. BlackBerry PlayBook

10. BlackBerry PlayBookTableta celor de la Research in Motion (RIM), numita BlackBerry PlayBook, este asteptata in piata in primul trimestru al acestui an. Potrivit Rediff.com, tableta se adreseaza segmentului corporate. PlayBook-ul suporta Flash 10.1 si HTML 5, are un ecran de 7’’, HDMI, camera HD, 1GB de memorie RAM si procesor dual core de 1 GHz.

9. Kindle 3

9. Kindle 3Oricat de minunat ar fi iPad-ul, nu poate concura cu experienta de a citi o carte de pe un cititor special, cum este Kindle-ul celor de la Amazon. Modelul care va fi lansat anul acesta este imbunatati din toate punctele de vedere: este mai rapid, mai usor, bateria dureaza mai mult, are un contrast mai bun si spatiu de stocare mai mare, dupa cum arata realityPod.com.

8. iPad

8. iPadApple urmeaza sa iasa pe piata, in 2011, cu o noua versiune de iPad, care va avea incorporate cele mai noi tehnologii si functii care lipseau initial la primul model. Conform unor surse din piata, printre caracteristicile noului iPod se numara o camera foto, porturi USB, un nou display si dimensiuni mai mici.

7. Tehnologia touchless

7. Tehnologia touchlessElliptic Labs a dezvaluit, luna aceasta, la Consumer Electronic Show (CES), cel mai mare targ de electro IT din lume, o noua tehnologie, similara Microsoft Kinect, care permite utilizatorilor sa execute comenzi fara a atinge un dispozitiv.

6. Sonos S5 Zone Player and BR100 ZoneBridge

6. Sonos S5 Zone Player and BR100 ZoneBridgeProducatorul de sisteme muzicale Sonos ridica stacheta in privinta ascultarii de muzica in spatiul de acasa. Prin noul sistem muzical se poate controla experienta de ascultare, prin intermediul magazinului de muzica al Apple, iTunes, prin aplicatii pentru iPhone sau iPad, radio online etc.

5. Tableta MintPass

5. Tableta MintPassViitoarea tableta MintPass poate rula atat pe sistemul de operare Microsoft Windows, cat si pe Android. Tableta PC are touchscreenuri duale, care folosesc tehnologia SpaceTouch, ce pot fi folosite separat sau in acelasi timp. In imagine puteti vizualiza modelul anterior de tableta lansat de compania coreeana, MintPad.

4. Telecomanda universala Logitech Harmony One

4. Telecomanda universala Logitech Harmony OneO telecomanda pentru orice. Design elegant, produs ergonomic, ecran LCD care ofera o interfata touchscreen si butoane sensibile la atingere; baterii lithium-ion reincarcabile si statie de andocare.

3. iPhone 5

3. iPhone 5Noul iPhone va fi total diferit fata de modelele anterioare de smartphoneuri lansate de Apple. Anumite surse arata ca gadgetul va avea incorporata o tehnologie care ar face ca telefonul sa functioneze precum un portofel electronic.

2. Sony PlayStation Phone

2. Sony PlayStation PhoneSony, unul dintre principalii jucatori ai pietei mondiale de tehnologii inovatoare, este pregatit sa lanseze, la inceputul acestui an, telefonul PlayStation numit Zeus, care va functiona cu sistemul de operare Android 3.0. In plus, Zeus va avea o memorie de 8GB si un procesor Qualcomm MSM8655 de 1 GHz; telefonul va avea o memorie ROM de 1GB si 512MB RAM, un ecran de 3,8’’ si un touch pad asemanator celui de la consola PSP.

1. ElectroHub

1. ElectroHubElectroHub este o statie de incarcare, compatibila cu o multime de echipamente, de la telecomenzi si pana la jucarii sau smartphoneuri. Gadgetul este capabil sa incarce, simultan, sase deviceuri.

Sursa foto utilizate: http://realitypod.com/2011/01/top-10-gadgets-in-2011/