Facebook lucreaza alaturi de compania taiwaneza HTC pentru a dezvolta un telefon care va avea o mai buna integrare a serviciilor retelei de socializare decat oricare smartphone lansat pana acum si urmeaza sa fie lansat spre finalul anului viitor, scrie Mashable.
Denumit “Buffy”, dupa numele binecunoscutului serial de televiziune , telefonul va rula o versiune modificata a sistemului de operare Android. HTC este cunoscuta pentru modificarea telefoanelor cu sistem de operare Android datorita implementarii tehnologiei HTC Sense, pentru o navigare mai usoara pe dispozitivele mobile.

Proiectul este coordonat de Bret Taylor, CTO-ul Facebook, scrie allthingsd.com. In trecut, HTC a mai lansat doua telefoane cu butoane care duc direct catre reteaua de socializare, insa telefonul Facebook va avea in plus si alte functii, care le vor permite utilizatorilor sa comunice mai usor cu prietenii lor virtuali.

Facebook sustine ca are peste 350 milioane utilizatori activi in sectorul mobil si are legaturi cu peste 475 operatori de telefonie mobila la nivel mondial. Reteaua de socializare este una din cele mai populare aplicatii accesate pe platformele mobile in fiecare zi.

Foto: htcsource.com
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri