Incepand de azi, ora 13:00, Uber este disponibil si la Timisoara. Timisorenii, turistii si oamenii de afaceri care viziteaza orasul vor sa foloseasca Uber: aplicatia a fost deschisa de peste 3.000 de ori doar in ultimele sase luni, mai ales la aeroport. Toti cei care nu au incercat Uber pana acum vor avea prima cursa gratuita, in limita a 30 de lei, daca isi fac un cont pe Uber.com/App si introduc in aplicatie codul TIMISOARA.

Cu patru orase si peste 140.000 de utilizatori, Romania este a doua tara ca importanta strategica pentru Uber in Europa Centrala si de Est, dupa Polonia, unde serviciul are peste 300.000 de utilizatori si este prezent in noua orase.

“Orasele continua sa se dezvolte, dar optiunile de mobilitate au ramas aceleasi. Cu Uber, oamenii au inca o alternativa pentru a ajunge in siguranta acasa, la serviciu sau pentru a descoperi pur si simplu orasul, daca sunt in vizita. Timisoara va fi gazda a sute de mii de turisti in urmatorii ani - oferind un serviciu modern si digital, vrem sa ne aducem contributia la un oras dinamic, conectat si plin de viata, pregatit pentru 2021”, a spus Nicoleta Schroeder, General Manager Uber Romania.

Primul timisorean care a incercat serviciul este Stefan Szakal, antreprenor local care a pus bazele mai multor afaceri in domeniul industriilor creative, printre care X3 si [e-spres-oh]. Este si membru fondator si presedinte al Asociatiei Ctrl-D, prin intermediul careia deruleaza mai multe proiecte cum ar fi estudent.ro - platforma de cursuri pentru elevi de liceu, sau conferinte in domeniul educatiei si carierei. "Era si timpul. Timisoara avea nevoie de o alternativa. Uber e un serviciu pe care il folosesc mult atunci cand sunt in strainatate. L-am folosit in Statele Unite, in Londra, in Paris sau in Viena. Ca turist, il folosesc cu placere pentru ca stiu inainte, cu aproximatie, cat am de platit, sunt mereu pe harta si nu imi trebuie numerar. Ma bucur ca acum il pot folosi si acasa”,

Astfel, o cursa de la gara pana la Piata Unirii va fi de aproximativ 9 lei, in conditii de trafic normal.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri