Lantul de restaurante Pizza Hut a impartit localurile in „zona dependentilor de smartphone” si in zona celor „independenti” pentru a ajuta romanii sa scape de dependenta de telefon.

Decizia face parte dintr-o campanie prin care restaurantele Pizza Hut vor sa "de-telefonizeze" mesele romanilor, motivandu-i sa renunte la folosirea telefonului mobil pe durata mesei.

Dependenta de telefonul mobil este unul dintre cele mai controversate subiecte la momentul actual si s-a constatat ca unii utilizatori ajung sa il verifice de pana la 900 de ori pe zi.

"In ultimii ani, oamenii si-au schimbat obiceiurile cand vine vorba de masa si putem observa ca, in paralel cu mancatul, ei mai au o a doua ocupatie - fie ca sunt la birou, deasupra tastaturii, fie in restaurant cu telefonul in mana, tehnologia inlocuieste socializarea de alta data. Inca de anul trecut ne-am propus sa ii ajutam pe clientii nostri sa <redescopere bucuria meselor in oras> si sa renunte la pranzul servit deasupra tastaturii. Ne dorim sa continuam misiunea noastra si sa le aratam ca telefoanele ne pot distrage atentia de la momente cu adevarat importante. Masa a fost intotdeauna un prilej bun de socializare, de aceea noi dorim sa ii incurajam pe romani sa se bucure mai mult de preparate delicioase si de conversatiile cu cei dragi", a declarat Monica Eftimie, chief marketing officer Pizza Hut.

In toamna anului trecut, Pizza Hut a lansat o campanie de "detastaturizare", prin care a incurajat romanii sa renunte la mancatul deasupra tastaturii la birou si sa ia masa in oras.

Pizza Hut, lantul de restaurante cu un concept casual, opereaza pe piata romaneasca din 1994 sub contract de masterfranciza acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit in Romania in 1994, odata cu deschiderea primei locatii din Calea Dorobantilor, iar in prezent detine zece restaurante in Bucuresti, doua in Cluj si Timisoara si cate unul in Iasi, Constanta, Ploiesti, Brasov si Oradea.

Sursa foto: Syda Productions/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri