Vicepremierul Daniel Constantin, copresedinte ALDE, afirma, la Europa FM, ca mesajul sau catre administratia publica este sa nu se teama de anchetele DNA, pentru ca daca lucrurile se fac "in regula" si legala nu vor exista probleme.

"Daca ne facem treaba, lucrurile vor fi separate. Si DNA-ul merge pe activitatea pe care o are si noi, pe activitatea noastra. Eu as vrea sa dau un semnal foarte clar Administratiei publice centrale: am trait trei ani si jumatate in Guvern, ca ministru al Agriculturii, acum, din nou, la Ministerul Mediului si am vazut perioade in care oamenii au spus «Domnule, ne temem sa mai semnam ceva...» Nu este cazul", a spus vicepremierul, facand referire la declaratiile unor lideri politice care au spus, de-a lungul timpului, ca functionarilor le este teama sa mai semneze documente pentru a nu ajunge in fata instantei, astfel incat administratia este blocata, conform News.ro.

Copresedintele ALDE le spune functionarilor sa nu fie speriati daca sunt in legalitate.

"Acesta este indemnul meu pe care il fac catre intreaga Administratie publica. Trebuie sa dam drumul la investitii, trebuie sa pornim motoarele economiei. Nu trebuie sa fim speriati, pentru ca daca lucrurile se fac in regula, nu este niciun fel de problema", a afirmat, la Europa FM, Daniel Constantin.

Sursa foto: gov.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri