Sediul BNP Paribas

Sediul BNP Paribas

BNP Paribas Cardif ocupa un sediu de peste 800 de mp in zona Floreasca, birou in care vegetatia imbratiseaza spatiile de lucru si in care compania s-a mutat in urma cu doi ani de zile.

Biroul companiei este preponderent un open-space, astfel doar 40% din suprafata este reprezentata de spatiile inchise. BNP Paribas Cardif are trei sali de sedinta in birou: un board room, o sala de meeting si o sala de sedinta informala, denumita Innovation Room. De asemenea, in birou exista si o sala de masa amenajata ca un bistro pentru angajati.

Salile de sedinta imbina stiluri variate, aerisite si foarte vii, care iti confera un plus de inspiratie.

Foto: Prographic Architecture Studio

Sediul DB Technology

Sediul DB Technology

Conceput dupa modelul unui stup, sediul DB Technology este o adevarata sursa de inspiratie pentru cei care trec pragul salilor de sedinta, fiecare unica prin stilul cu care a fost proiectata.

Cu 6.000 mp de spatiu pentru birouri, dintre care 750 mp zona de creativitate si 250 mp zona dedicata socializarii, sediul DB Technology mai dispune de 12 sali echipate cu sisteme pentru conferinte video, 32 de sali de intalniri cu echipamente digitale, 2 sali de sedinte cu capacitati de peste 100 de persoane, precum si 6 sali de proiect cu smart boards.

Foto: Mircea Dragos

Sediul Softvision

Sediul Softvision

Un ecosistem de becuri se intinde pe peretii unor sali de sedinta, placi de baza decoreaza receptia, iar totul este imbratisat de liniile clasice ale unei cladiri istorice.

Sediul din Bucuresti al companiei SoftVision, unul dintre cei mai importanti furnizori de software outsourcing din Romania, se dezvolta primitor sub pasii vizitatorului intr-un spatiu amplu si suprinzator la fiecare deschidere de usa.

Spatiul cuprinde pe langa statiile de lucru si zone de relaxare si o sala de mese, iar cladirea dispune de terase primitoare si 10 locuri de parcare. In ceea ce priveste spatiile formale, compania a amenajat in sediu 4 sali de sedinta.

SoftVision s-a mutat in noiembrie 2013 in sediul cu o suprafata de 1.000 mp de pe strada Uruguay din centrul Capitalei. Cladirea, o vila istorica care anterior a fost Ambasada Indiei, este detinuta companie, ca si toate celelalte sedii SoftVision.
Foto: Mircea Dragos

Sediul Electronic Arts

Sediul Electronic Arts

Electronic Arts, dezvoltator de jocuri video si companie pentru care lucreaza peste 1.300 de angajati la nivel local, ocupa nu mai putin de 10 etaje ale unei cladiri de birouri din zona de Vest a Capitalei, una dintre cele mai interesante locatii de proiecte de birouri, fiind un punct de atractie pentru tot mai multi dezvoltatori de proiecte imobiliare.

Sediul Electronic Arts dispune de nenumarate sali de sedinta, fiecare dezvoltata dupa specificul jocurilor sau seriilor de jocuri de succes pe care compania le-a realizat de-a lungul anilor.

Fie ca este vorba despre seriile FIFA, Battlefield, Star Wars sau Need for Speed, fiecare sala de sedinte este una in care joaca este si business si pasiune.

Foto: AMA Design

Sediul HBO

Sediul HBO

Cand ajungi acasa la HBO Romania miroase a croissant cald si esti intampinat cu insule florale care iti amintesc ca o zi la birou trebuie sa inceapa cu un zambet. Este un spatiu cald si in acelasi timp dinamic, in care fiecare mic detaliu este parca o mica pastila cu energie.

Aceeasi senzatie o ofera si salile de sedinte cu care este dotat sediul HBO, fiind un spatiu in care ideile si strategiile la nivel local capata sens.

Foto: Mircea Dragos

Sediul Teamnet

Sediul Teamnet

“Priveste cerul” este expresia pe care o regasim in diferite locuri prin Bucuresti, insa acesta este si sentimentul care ii incearca pe angajatii Teamnet, a caror sala de sedinte are directa comuniune cu albastrul cerului.

Oficialii companiei spun ca in amenajare principalul lucru pe care l-au urmarit a fost „acela de a fi reprezentativ pentru ceea ce suntem si ceea ce facem. Astfel, fiecare element face parte din identitatea noastra sau face trimitere catre industriile in care activam”.

Astfel, spre exemplu, fiecarui etaj ii revine o zona geografica din teritoriul pe care compania il acopera prin serviciile oferite. Etajului 7 ii corespunde Romania. Bucataria poarta numele Capitalei si reproduce un restaurant cunoscut din Centrul Vechi, in timp ce spatiile de intalnire sunt denumite pornind de la principalele resedinte de judet. Etajului 8 ii corespund Orientul Mijlociu, Asia si Nordul Africii, etajului 9 ii corespund tarile Balcanice si Republica Moldova, iar etajul 10 este reprezentativ pentru Uniunea Europeana.

Foto: Mircea Dragos