Unul dintre cei mai mari transportatori aerieni din Europa, British Airways, va asigura transportul catre Beijing a circa 32.600 de persoane, sportivi, organizatori, dar si spectatori la Jocurile Olimpice din capitala chineza.
Astfel, circa 700 de angajati si 15 echipe British Airways sunt implicati in transportarea a 4.600 de persoane implicate in Jocurile Olimpice si Paralimpice din 2008, precum si a 28.000 de spectatori care vor calatori cu operatorul britanic in lunile august si septembrie.

In plus, 40.000 tetiere prin care se ureaza succes echipelor britanice vor fi plasate pe fiecare fotoliu al curselor British Airways catre Beijing, Shanghai si Hong Kong, pana la incheierea Jocurilor Paralimpice, in septembrie. Peste 700 de echipamente olimpice, de la biciclete aerodinamice de ultima generatie la proteze, de la canoe la mingi de tenis, totul a fost impachetat si transportat pana in capitala chineza.

De asemenea, compania a infiintat si un serviciu helpline dedicat pentru a asigura asistenta atletilor si echipelor pe timpul sederii in China.

Cu aceasta ocazie, directorul executiv British Airways, Willie Walsh, a declarat: „In calitate de companie aeriana partenera a Loturilor Olimpic si Paralimpic britanice, suntem mandri sa transportam la Beijing pretendentii britanici la medalie. Echipa British Airways a pregatit pentru acestia un zbor de performanta, pentru a se asigura ca lotul britanic este la înaltime pentru aceste jocuri.”

Compania aeriana care a anuntat recent ca negociaza o fuziune cu spaniolii de la Iberia, a inregistrat in perioada 1 aprilie 2007-31 martie 2008 un profit operational de 875 milioane lire sterline, in crestere cu 45% fata de cele 602 rapoartate in intervalul 1 aprilie 2006-31 martie 200
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri