Unde ne angajam in a doua jumatate a anului?


Inca de la inceputul anului, asistam la un adevarat boom pe piata locala de recrutare, tot mai multe companii extinzandu-si reteaua la nivel national, in timp ce un numar important de jucatori straini isi fac simtita prezenta in randul angajatorilor. Specialistii HR, consultati de Wall-Street, estimeaza ca si cea de-a doua jumatate a anului va fi cel putin la fel de dinamica ca si prima. Cele mai cautate sectoare raman, in continuare, cele de Banking, IT, constructii, outsourcing si real-estate.

6 Care vor fi domeniile de activitate de 'maxim interes' pe piata recrutarii in a doua jumatate a anului?

Laura Husti Radulet PR Specialist, Lugera & Makler
Domeniile extrem de dinamice pe piata recrutarii sunt: IT, constructii, outsourcing, real-estate. Derulam proiecte ample de mass-recruitment si in domenii de maxim interes: retail, call-center, SSC-uri. Recrutarea specialistilor, pentru pozitii de middle si top management in domeniul imobiliar, bancar sau SSC, ramane, de asemenea, o provocare pentru a doua jumatate a anului in curs.
Cristina Pasat Director General, Professional
Solicitari frecvente se inregistreaza in prezent in domenii ca financiar, bancar, din ce in ce mai frecvente sunt solicitarile de candidati pentu posturi de Project Management in domenii tehnice, ingineria este un domeniu in ascensiune etc.
Madalina Didea Managing Partner, Hart Human Resource Consulting
Nu cred ca vom asista la rasturnari de situatii. In continuare tot ce reprezinta servicii indreptate catre zona de retail, catre consumatorul final vor creste ca prezenta si calitate. Prin urmare ne asteptam sa avem de exemplu cereri de posturi din domeniul financiar- bancar in continuare, asigurari, investitii etc. Alte industrii eminamente concentrate pe vinderea de servicii vor continua sa se dezvolte si companii din sectoare precum cel hotelier, clinici medicale etc vor continua sa caute specialisti si manageri talentati.

Ne propunem sa dezvoltam reteaua de parteneri Hogan Assessment (unul dintre cele mai prestigioase instrumente de assessment on line din lume) la nivel national. Astfel vom putea oferi solutii de evaluare pentru selectia si dezvoltara clientilor din intreaga tara.
preview intrebare
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Setari Cookie-uri