Evenimentul Zilei

Evenimentul Zilei"Contracte de milioane de lei pentru firme, o pozitionare mai buna in sondajele USL si cedarea controlului unor statii locale ale postului tv Antena 1 constituie o parte din arsenalul cu care liderul de onoare al PC, Dan Voiculescu, a incercat sa-i duca in ispita pe parlamentarii PDL si UNPR", scrie Evenimentul Zilei, pe prima pagina.

Curierul National

Curierul National"Programul de reinnoire a parcului auto national a demarat anul acesta aproape identic cu cele din anii 2009 si 2010, adica poticnit. Dupa cum sustin oficialii, in numai doua luni, s-au casat 50.000 de masini mai vechi de zece ani, de parca posesorii rablelor ar fi asteptat startul la coada Remat inca inainte de a se finaliza programul pe anul trecut si asta numai pentru a se asigura ca vor prinde un loc in lista celor 190.000 de <<norocosi>> (cifra trasa la indigo in statisticile Administratiei Fondului pentru Mediu aferenta programului <<Rabla>> 2009 si 2010)", informeaza Curierul National, pe prima pagina.

Adevarul

Adevarul"Razvan Lucescu e obligat sa-i ghideze azi pe fotbalistii tricolori spre o victorie impotriva Bosniei (ora 21.00, TVR 1). Este singura varianta care mai mentine Romania in lupta pentru un loc la Euro 2012", titreaza Adevarul, pe prima pagina.

Financiarul

Financiarul"Doar 10% din directorii din Romania indica o crestere a numarului de angajati fata de 23% in T3 2010. Comisia Nationala de Prognoza estimeaza ca nici macar in 2014 piata muncii nu isi va reveni la nivelul din 2008", scrie Financiarul, pe prima pagina.