Gandul

Gandul"Cum a cerut Berceanu darul de la <<regii asfaltului>>: <<Trimiteti-mi pe mail propunerile de ajutoare" titreaza pe prima pagina Gandul, intr-un articol semnat de Adrian Barbulescu.

"Radu Berceanu i-a rugat pe constructori sa lucreze gratis la repararea drumurilor si cailor ferate luate de viituri", sustine jurnalistul.

Sursa foto: gandul.info.

Romania Libera

Romania Libera"Viata dupa potop" este articolul cu care deschide ziarul Romania Libera. Vlad Ursulean si Tiberiu Cimpoeru au realizat un reportaj in satul Calimanesti din judetul Suceava, dupa ce a fost maturat de inundatii.

"Satul Calimanesti din judetul Suceava se pregatea de nunta acum 10 zile, cand a fost lovit de o viitura care a luat cu ea trei oameni si cateva case. O saptamana mai tarziu, pe ulita bisericii rasuna cantece de nunta pentru cei vii, dar si pentru cei morti" - titreaza Rl.

Sursa foto: romanialibera.ro.

Financiarul

Financiarul"Secretarii de stat dati afara aduc doar 100.000 de euro la buget. Salariile din ministere au ramas la fel" informeaza Financiarul pe prima pagina.

Potrivit cotidianului de afaceri, Guvernul nu a luat nicio decizie in ceea ce pribveste armata de consilieri din institutiile de stat.

Sursa foto: financiarul.com.

Curierul National

Curierul National"Avem nevoie de un cod de etica in afaceri?" se intreaba jurnalistii de la Curierul National, intr-un articol despre cat de necesar este un astfel de cod in Romania.

AmCham a lansat un cod de etica in afaceri care ar contribui la imbunatatirea imaginii economiei romanesti si ar atrage investitori, scrie cotidianul.

Sursa foto: curierulnational.ro.

The Wall Street Journal

The Wall Street Journal"Zece membri, presupusi spioni rusi in SUA, si-au dezvaluit identitatea si se pregatesc sa pledeze vinovati", informeaza cotidianul The Wall Street Journal in editia pentru Europa.

Sursa foto: wsj.com.