Evenimentul Zilei

Evenimentul ZileiBasescu il arunca din nou pe Boc in ghearele mamelor, informeaza Evenimentul Zilei. "Planul Botis" de taiere a unui an din concediul de crestere a copilului a fost adoptat ieri, dupa ce seful statului a mers la guvern sa-i spuna premierului ca n-are de unde sa dea atatia bani.

Curierul National

Curierul NationalPreturile solicitate pentru locuinte sunt mai mici decat anul precedent cu 14%. "Dar nu uitati ca acest pret mai poate fi negociat cu proprietarii cu un procent situat intre 10-20%. In noiembrie preturile caselor s-au ieftinit cu inca 2 procente", potrivit unei analize a publicatiei Curierul National.

Gandul

GandulMamele care nasc dupa 1 ianuarie 2011 vor sta in concediu maternal doar un an, a anuntat, ieri seara, premierul Emil Boc.
Perioada de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului va fi redusa, din 2011, de la doi ani la un an pentru viitoarele mame, fara sa fie afectata valoarea indemnizatiei, scrie in deschidere Gandul.

Adevarul

AdevarulHarta crizei in Romania. Investitiile reduse, salariile sub 1.000 de lei si numarul mare de someri au cronicizat saracia, mai ales in zona Moldovei. Fata de anul trecut, Baraganul si o parte din Oltenia se afla, in 2010, de asemenea, sub cota de avarie, potrivit datelor Institutului National de Statistica, dupa cum arata Adevarul.