Producatorul japonez de automobile Honda va prezenta versiunea restilizata a hibridului Insight la Salonul Auto de la Frankfurt.
Insight 2012 are emisiile de CO2 reduse la 96g/km.

Consumul de combustibil si nivelul de emisii au fost ameliorate prin imbunatatirea aerodinamicii si cresterea eficientei trenului de rulare.

Frecarile reduse in interiorul motorului, cutia de transmisie CVT si un sistem de climatizare cu o izolare termica marita, toate contribuie la reducerea consumului.

Honda Insight primeste de asemenea un design exterior actualizat, ce include o noua grila frontala. Spoilerul posterior este acum mai subtire, iar impreuna cu elementele hayonului si motorul stergatorului lunetei, care a fost micsorat, contribuie la cresterea vizibilitatii in spate.

Confortul si stabilitatea au fost imbunatatite prin modificari ale setarilor motorului si suspensiei. Dotarile din interior au fost de asemenea imbunatatite.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri