Mazda Motor Corporation va expune, in premiera mondiala, Mazda3 MPS la salonul International de la Geneva, ce se desfasoara intre 28 februarie si 12 martie. Mazda3 MPS, modelul de varf al seriei Mazda3, va oferi pasionatilor de masini sport o doza dubla din spiritul Zoom-Zoom, dandu-le ocazia sa redescopere entuziasmul, bucuria si emotia miscarii, la maxima intensitate.

Versiunea este numita Mazda Axela in Japonia, Mazdaspeed3 in America de Nord si Mazda3 MPS in Australia, Noua Zeelanda si Europa. Acest model este al doilea din linia Mazda Performance Series, serie inaugurata cu Mazda6 MPS, lansata deja cu succes in Europa.

Mazda3 MPS reuseste sa imbine armonios trei atribute foarte importante: placerea de a o conduce, satisfactia de a o avea si comoditatea in utilizarea de zi cu zi. Caroseria usoara si impresionanta putere generata de motorul 2.3l MZR DISI TURBO - benzina, fac din Mazda3 MPS una dintre cele mai puternice masini sport din clasa compacta cu tractiune pe fata (FWD).

Mazda3 MPS degaja forta, siguranta si soliditate, printr-un design ce reflecta fidel dinamismul si spectaculoasele sale performante. Noua versiune sport este inca o materializare a intentiei Mazda de a transmite spirit. Zoom-Zoom prin fiecare dintre noile sale produse.


Zoom-Zoom este versiunea engleza pentru Vrum-Vrum, la imitarea sunetului motorului unei masini, de catre un copil. Zoom-Zoom exprima fericirea de a trai liber, fara griji si prejudecati, asa cum traiesti doar in copilarie. Zoom-Zoom este bucuria miscarii si amintirea fiecaruia din timpurile in care ne doream o jucarie noua...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Mazda aduce pe piata anul acesta motorizarea Skyactiv-X
Setari Cookie-uri