Producatorul englez Bentley discuta despre lansarea in productie a unei noi versiuni a modelului Azure, una dintre cele mai scumpe masini decapotabile. Unul dintre membrii consiliului de administratie, Ulrich Eichhorn a declarat: „ Suntem ocupati cu pregatirea unei noi versiuni a modelului Azure, insa dorim ca masina sa fie, de data aceasta, un hardtop pentru ca au existat clienti care au cerut o astfel de varianta inca de la lansarea modelului decapotabil”.

Reprezentantul Bentley, brand detinut in prezent de gigantul Volkswagen, a vorbit despre tehnologia pe care Porsche a inglobat-o in noul sau model 911 Turbo: „Vrem sa oferim clientilor nostri cea mai performata tehnologie a momentului, iar turbina cu geometrie variabila, pe care Porsche o foloseste, ofera o putere incredibila motoarelor sport cu litraj moderat”.

Bentley va folosi aceasta tehnologie pentru noul sau model ce va avea un motor cu o putere de aproximativ 700 de cai, dar si cu un consum pe masura. „Cine cumpara un Bentley nu are in vedere consumul”, a declarat Eichhorn. Deasemeni. „Bentley nu se gandeste la nicio varianta diesel sau hibrida.”

Cu putin timp in urma, Porsche a anuntat demararea proiectului pentru constructia primei limuzine a companiei. Eichhorn a declarat ca Bentley nu este interesata sa lanseze un astfel de model, pentru ca nu exista cerere dinspre publicul exclusivist al modelelor sale.