MINI va lansa in Romania spre finalul anului un nou model, cu cinci usi, cu o caroserie mai lunga cu 16 cm decat varianta cu trei usi.

Motorizari MINI Hatch 5 usi

MINI cu cinci usi va avea patru motoare cu tehnologie TwinPower Turbo, un propulsor pe benzina, cu trei cilindri, care dezvolta 136 CP, un motor pe benzina cu patru cilindri si 192 CP, un motor diesel cu trei cilindri 116 CP si un motor de 2 litri diesel 170 CP.

Portbagajul va fi mai mare cu 67 de litri decat noul MINI cu trei usi, volumul total fiind de 278 de litri.

Noul MINI vine cu un computer de bord cu monitor de 22,35 cm, dispus in instrumentul central, precum si de MINI Controller cu suprafata tactila. Optional, un inel LED luminos pentru instrumentul central ofera indicii vizaule pentru diverse situatii de condus, precum si numeroase functii activate de conducator (precum turatie, senzori de parcare, operare volum sau clima, informatii navigatie, modul de condus, conectare bluetooth etc.).

Citeste si:
Cele mai bune motoare pe benzina in 2019 le gasim la MINI, VW, Mazda
Cele mai bune motoare pe...

Alte echipamente disponibile includ faruri LED, proiectoare LED de ceata, lumini ambientale si functia Acces confort (usile se pot incuia si descuia din exterior fara utilizarea directa a cheii). Gama de sisteme optionale include si Head-Up Display, care se extinde deasupra coloanei de directie. MINI cu cinci usi dispune si de Driving Assistant, tempomat activ bazat pe camera video, avertizare de coliziune si de pietoni cu functie initiala de franare, asistare a fazei lungi, detectare a indicatoarelor rutiere, Parking Assistant si camera pentru mers inapoi.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
In 2 ani, masinile mici vor disparea din gama daca nu vor fi electrice