Paris 2014: Mitsubishi a dezvaluit in premiera mondiala Outlander PHEV Concept-S

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) a prezentat in premiera mondiala, la Salonul Auto de la Paris 2014, Outlander PHEV Concept-S alaturi de noul Pajero, Outlander PHEV versiunea de raliu si modelul i-MiEV.

Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S este modelul concept pe care MMC il propune ca o versiune speciala a modelului de serie Outlander PHEV. Outlander PHEV Concept-S este un model sportiv si sofisticat. Rafinamentul designului sau reflecta imbinarea unica a performantei 4x4 generata de sistemul PHEV twin-motor, ce ofera silentiozitate pe parcursul calatoriei si performanta on-road.

Designul sau atractiv, performantele oferite in timpul condusului, asigurate de catre motorul Twin Motor 4WD si de catre sistemul plug-in hibrid electric, puterea si agilitatea precum si silentiozitatea, caracteristice modelului, pe parcursul rularii, ofera soferului o experienta complexa si unica la volanul sau. Prin designul sau sofisticat, ornamentele laterale cromate ingrosate, farurile curbate, stopurile alungite, conceptul da senzatia de miscare. Culoarea caroseriei este un alb special, cu reflexii de platina, cu finisaj de fulgi de sticla.

Spre deosebire de designul exterior stralucitor, designul habitaclului, in tonuri de negru si burgund, ofera pasagerilor o senzatie reconfortanta. Elementele care dau o nota de stil interiorului sunt insertiile de lemn negru cu accent argintiu, consola centrala, pielea moale si cusaturile scaunelor. Accentele argintii ce incadreaza liniile verticale ale scaunelor, se curbeaza in jurul scaunelor, sporind astfel calitatea perceputa la nivelul interiorului.

Citeste si:
Mitsubishi Motors lanseaza Outlander PHEV Concept-S
Mitsubishi Motors lanseaza...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri