Unul dintre actorii grupului Volkswagen la Paris va fi noul MPV Touran. Compania germana a prezentat fotografiile oficiale cu modelul care va fi expus in salonul parizian.

Cu ocazia Salonului Auto de la Paris, Volkswagen va prezenta noua versiune a MPV-ului Touran. Modelul de sapte locuri a primit elemente de stil inspirate de la modelele Eos si Passat, prezinta noii linii estetice pentru partea frontala a celor de la Volkswagen fiind un alt element stilistic care merita luat in considerare.

Modificarile pentru interior sunt subliniate prin introducerea unor materiale upgradate si prin introducerea unui suport MP3 pentru sistemul de sunet.

Touran va beneficia de ParkAssist, un sistem prevazut cu senzori care indica soferului locul ideal de parcare si ajuta in manevrele necesare acestei operatiuni. Motorizarile oferite vor include doua versiuni pe benzina si patru pe motorina, 1.6-litri 102 CP, 1.4 litri 140 CP si 1.9 litri la 90 si 105 CP. De asemenea in varianta diesel mai exista versiunea de 2.0 litri la 140 si 170 CP, mai tarziu va aparea varianta cu filtru diesel.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Trenduri in calatoriile romanilor in 2019