Modelul Spark, prezent in clasa mini pe piata auto, este cea mai vanduta masina din clasa sa intre automobilele de import, cu 1.372 unitati vandute in primele noua luni din 2006. Modelul Aveo, lansat in luna martie a acestui an, se pozitioneaza pe locul 5 in topul celor mai vandute masini din clasa sa, cu 2.617 unitati vandute.

Chevrolet are doua modele populare consacrate deja pe piata din Romania, care sunt foarte bine pozitionate in segmentele mini si compacta, segmente in permanenta crestere. in plus, Chevrolet investeste continuu in campanii de promovare si marketing inovativ care atrag atentia asupra avantajelor modelelor oferite de noi, a motivat evolutia buna a Chevrolet Domnul Cristian Oltean, Director de Marketing si PR, General Motors Romania.

Rate de peste 55.000 de euro platite de Chevrolet pentru clientii sai. O campanie atipica derulata de Chevrolet, si care a contribuit la obtinerea rezultatelor foarte bune in primele 9 luni, este cea mai recenta promotie: "Un an ia-ti gandul de la rate!". Toate persoanele care, in perioada 1-30 septembrie, au semnat unul sau mai multe contracte de achizitionare a autoturismelor Chevrolet au avut sansa de a castiga ratele pe un an de zile. Campania a desemnat 26 de castigatori dintre care 19 au achizitionat modelul Aveo, 6 modelul Spark si unul modelul Captiva. Chevrolet va plati pentru cei 26 de castigatori ratele pentru primul an, valoarea totala a acestora fiind de 55.570 euro.

Chevrolet in 2007

Chevrolet pregateste lansarea de noi motorizari in 2007: o noua motorizare diesel pentru Captiva de 127 cp si, in premiera, motorizari diesel pe gama Lacetti (127 cp) si pentru modelul Epica (150 cp).

Gama Chevrolet se afla pe pozitia 11 pe piata auto romaneasca si acopera aproape toate segmentele de piata: Spark - clasa mini, Aveo - clasa mica, Lacetti - clasa compacta, Epica - clasa mare, Captiva - clasa SUV. Pana la finalul acestui an, Chevrolet se asteapta sa vanda peste 7.000 de masini si sa atinga o cota de piata de peste 2,5%.

Chevrolet este prezent pe piata romaneasca din 2003 si are unitati de vanzare si service in toata tara prin intermediul celor 20 de distribuitori. Chevrolet, alaturi de Opel, este reprezentat in Romania prin General Motors.