Niciun sector de drum national sau autostrada nu era inchis sambata dimineata din cauza conditiilor meteorologice din ultima perioada, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), remis Agerpres.

Potrivit sursei citate, echipele CNAIR au actionat, in ultimele 12 ore, cu 803 de autoutilaje si cu circa 3557 de tone de material antiderapant pentru asigurarea unui trafic rutier conform pe sectoarele de drum afectate de conditiile meteorologice extreme.

Astfel, in perioada 23 martie, ora 17:00 - 24 martie, ora 5:00, la nivel national, drumarii au actionat astfel: DRDP Constanta - cu 81 de autoutilaje si 519,37 tone de material antiderapant; DRDP Bucuresti - cu 104 de autoutilaje si 334,65 tone de material antiderapant; DRDP Craiova - cu 102 autoutilaje si 208 de tone de material antiderapant; DRDP Timisoara - cu 94 autoutilaje si 348,2 de tone de material antiderapant; DRDP Cluj - cu 96 de autoutilaje si 509,7 tone de material antiderapant; DRDP Brasov - cu 104 de autoutilaje si 401 tone de material antiderapant; DRDP Iasi - cu 222 de autoutilaje si 1.236,82 tone de material antiderapant.

"Precizam ca reprezentantii CNAIR S.A. actioneaza in permanenta in toate zonele afectate, pentru a asigura desfasurarea traficului rutier in conditii de siguranta. Facem din nou apel la conducatorii auto sa circule prudent, sa adapteze viteza la conditiile din trafic, sa plece la drum doar daca au autovehiculele echipate corespunzator pentru conditii de iarna si sa se informeze in prealabil cu privire la conditiile de trafic din zonele tranzitate", se mai arata in comunicatul CNAIR.

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 si pe pagina de Internet a CNAIR sau pe paginile de Facebook si Twitter.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri