Cefin Trucks a pus la dispoziția organizației Crucea Roșie un camion Ford F-MAX pentru a transporta echipamente medicale și donații.

"Solidaritatea și grija față de ceilalți sunt acum mai importante ca oricând! Vă anunțăm că ne-am alăturat organizației Crucea Roșie pentru a împărți greutățile acestei perioade și pentru a depăși cu bine toate provocările! Camionul F-MAX are misiunea de a transporta echipamentele medicale și donații, acolo unde este nevoie", spun reprezentanții Cefin Trucks.

Cefin Trucks a atins în 2019 o cifră de afaceri de 60 de milioane de euro, cu activitățile sale de vânzare și service, față de 43 de milioane de euro în 2018. Vânzările Ford Trucks din 2019 aproape s-au dublat față de cele din 2018 (555 unități vs 357 unități).

Citiți și Business-ul cu vehicule comerciale al Cefin Trucks a depășit 60 mil. euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri