Brandul auto MG, fondat de britanici în 1920 și preluat de chinezii de la SAIC în 2007, revine pe piața din Spania cu modele electrificate. Din aprilie, MG va avea la vânzare două modele reîncărcabile la priză: MG ZS EV și MG EHS. Modelele MG sunt fabricate în China.

MG ZS EV este un SUV complet electric, în timp ce MG EHS este un vehicul hibrid plug-in. Ambele modele plug-in vor fi disponibile la vânzare, fără listă de așteptare sau pre-comenzi, scrie motor.es.

Marca iconică MG va avea o rețea de puncte de vânzare autorizate în Madrid, Valencia, Barcelona, ​​Gerona și Palma de Mallorca. Începând cu luna mai a acestui an, compania își va extinde rețeaua comercială în toată țara, ajungând chiar și în Insulele Canare.

Pedro García, vicepreședinte al MG pentru Spania și Portugalia, a declarat că noile modele MG vor avea o garanție de 7 ani în Spania. Garanția acoperă atât vehiculul, cât și bateria.

Până în 2023, MG se așteaptă să vândă în total 10.000 de vehicule electrificate în Europa. Pentru a atinge acest obiectiv, în următorii ani MG va lansa cel puțin cinci modele noi.

Două dintre aceste noi modele pe care MG le va introduce pe termen scurt au fost deja dezvăluite și vor ajunge în acest an în Europa. Sunt MG Marvel R Electric, un SUV electric cu peste 400 de kilometri de autonomie și noul MG5 Electric, o mașină electrică de familie care depășește și 400 km de autonomie, fiind un rival pentru Nissan Leaf și alte vehicule compacte.

Sursa foto: MG

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri