Centrul Infotrafic al IGPR anunţă valori ridicate de trafic pe Valea Prahovei, precizând că se circulă în coloană pe DN 1, pe sensul către Capitală, pe raza staţiunilor Predeal, Azuga, Buşteni şi Poiana Ţapului.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră - 13,30, se înregistrează valori ridicate de trafic pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană pe raza staţiunilor Predeal, Azuga, Buşteni şi Poiana Ţapului, pe sensul către Capitală al DN 1”, precizează sursa citată, potrivit Agerpres.

Se circulă bară la bară pe Valea Prahovei. Ce rute alternative sunt recomandate

Trafic intens este şi pe raza localităţilor Comarnic şi Posada, tot pe sensul de coborâre, aglomeraţie fiind şi pe DN 73A, între Pârâul Rece şi intersecţia cu DN1 (Predeal).

Pentru DN 1 Bucureşti - Ploieşti - Braşov, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:

  • DN 1A Braşov - Cheia - Ploieşti - A3 - Bucureşti;
  • DN 73 Râşnov - Câmpulung - Piteşti - A1 - Bucureşti;
  • DN 73 Râşnov - Câmpulung - DN 72A - Târgovişte;
  • DN 71 Sinaia - Târgovişte - Bucureşti.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Infotrafic mai anunţă că pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea - Sibiu, se circulă fluent, fără evenimente rutiere deosebite în desfăşurare.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri