Scorpion, distribuitorul Volkswagen pe judetele Vrancea, Galati si Braila preconizeaza ca va lansa pe piata locala noul model Passat CC in luna august a acestui an, la un pret de pornire de 21.783 euro fara TVA.

Noul Passat CC combina intr-o modalitate unica dinamismul unui model sport cu confortul unei limuzine si designul elegant al unui coupe. Liniile sportive, portierele fara cadru si capota arcuita, atrag privirile admirative ale tuturor iubitorilor de automobile.

Automobilul are un design specific unui automobil coupe, insa este prevazut cu patru usi si are un interior sport.

In acelasi timp, Passat CC este un purtator al tehnologiei progresive cu motoare de prima clasa (103 kW / 140 CP pana la 220 kW / 300 CP) si sisteme inovatoare de asistenta si dinamica.

Printre acestea se numara, ca o noutate mondiala, sistemul de directie "Lane Assist" si noua "reglare adaptiva a trenului de rulare". Nu mai putin inovatoare sunt asistentul la parcare "Park Assist" si "Reglarea automata a distantei ACC" cu scurtarea distantei la franare "Front Assist".

Scorpion este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila inca din 1998.

Compania ofera servicii de finantare, asigurare si servicii post-vanzare pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si