Actyon este un SUV compact cu profil de coupe avand o singura motorizare turbodiesel de 2 litri ce dezvolta 141 CP. Motorul diesel poate fi asociat atat cu o cutie manuala cat si cu o cutie de viteze automata.

Viteza maxima este de 163 km/h. Consumul de carburant este 9,4 l/100km urban, 6,3 l/100km extra-urban si 7,8 l/100km combinat.

SsangYong Actyon are un buton de cuplare din 4X2 in 4X4 si 4X4 Low - cu reductor.

Galerie foto SsangYong Actyon


In standard, Actyon A200 4WD Classic MT vine cu transmisie manuala, airbag sofer si pasager, ESP (include functiile sistemelor ABS,EBD,BAS,ARP,HDC), sitem de climatizare automat cu senzor de control al calitatii aerului AQS, geamuri electrice fata/spate, geamuri fumurii (laterale spate), oglinzi exterioare cu degivrare, reglabile electric si pliabile manual, radio CD player cu comenzi pe volan, etc.

Cel mai scump model este A200 4WD Business AT Plus, la un pret de 18.786 euro fara TVA, care vine cu o transmisie automata in 4 rapoarte. Fata de modelul standard acesta are cruise control, trapa electrica, airbaguri laterale sofer/pasager+airbaguri cortina fata/spate, volan si levier schimbator viteze in piele, insertii cromate pe panouri, tapiterie piele, incalzire in scaun sofer/pasager, reglare electrica scaun sofer (8 pozitii) si pasager (4 pozitii), radio CD MP3 cu comenzi pe volan.

Anul trecut, au fost comercializate pe piata romaneasca 154 de unitati SsangYong, din care 141 autoturisme.

AutoItalia va lansa anul acesta pe piata romaneasca Alfa Romeo MiTo, Fiat Qubo si un model decapotabil Maserati.