ALD Automotive, divizia de leasing operational si administrare de flote auto a grupului Societe Generale, a terminat anul trecut cu o flota de 5.147 de autovehicule, iar dupa primele doua luni din 2010, va ajunge la 6.000 de masini in administrare.
“La sfarsitul lui 2009, ALD Automotive gestiona o flota de 5.147 de autovehicule pentru 223 clienti. Ne asteptam ca flota noastra sa depaseasca 6.000 de autovehicule pana la finalul lui februarie”, a declarat Vincent Kneppert, general manager ALD Automotive.

ALD Automotive a semnat cu Petrom un contract pentru a furniza servicii de fleet management.

Solutia propusa Petrom a constat in sale&leaseback pentru o parte din flota existenta precum si leasing operational full service pentru noi autovehicule, care vor fi comandate de catre Petrom in 2010.

Intr-o prima etapa, ALD Automotive va achizitiona de la Petrom o parte din flota existenta si apoi va reinchiria autovehiculele catre companie, asigurand in acelasi timp si o gama completa de servicii de administrare a flotei (program complet de mentenanta, management al anvelopelor, autovehicul de inlocuire, asigurari etc.).

Urmatoarea etapa va consta in extinderea flotei prin achizitia unor noi autovehicule pe parcursul anului.

ALD Automotive functioneaza din iulie 2005 si ofera leasing operational full service pentru flote de autovehicule.

Solutiile de finantare BRD Finance pot fi accesate in showroom-uri unde se comercializeaza automobile noi sau rulate, prin parteneriate semnate cu dealerii auto din tara.

Printre marcile finantate se numara Opel si Chevrolet (prin GMAC), Hyundai, Ford, Citroen si Peugeot.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri