Abarth, divizia sportiva a grupului Fiat, va fi prezenta in Romania incepand cu luna martie prin Autoitalia Group, care va deschide un showroom dedicat, in noua cladire City Gates din Piata Presei Libere.
AutoItalia Group devine primul importator din reteaua internationala Abarth, pana acum formata doar din reprezentantele oficiale ale producatorului.

In Romania, gama va cuprinde atat modelele pentru strada: Abarth 500 1.4 16v Turbo T-jet 135 CP, Abarth Punto Evo 1.4 16v Turbo MAir 170 CP sau Abarth 695 1.4 Turbo 185/160 CP Tributo, cat si pe cele pentru raliuri: Abarth 500 Assetto Corse – Trofeo, Abarth 500 Rally – N Group si Abarth 500 Rally – R3T Group.

Vor fi disponibile, de asemenea, kituri de tunning si accesorii pentru masini, precum si obiecte si materiale promotionale.

Pana la deschiderea showroom-ului, toti cei ce doresc sa se inscrie in baza de date si, in acelasi timp, in comunitatea Abarth Romania, o pot face aici.

Abarth intra in portofoliul Autoitalia Group alaturi de Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, Infiniti, Honda Bikes, SsangYong si Segway.

Abarth are o impresionanta traditie sportiva, un public dedicat si pasionat pana in cele mai mici detalii, dar si o istorie marcata de 10 recorduri mondiale, 133 internationale si 10 000 de victorii pe pista.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Setari Cookie-uri