Compania Facebook este cea mai buna organizatie in care poti lucra in SUA, precum si cel mai dorit angajator la nivel mondial. Iata intrebarea la care trebuie sa raspunda cea mai mare parte dintre candidatii care viseaza la un job in companie.

Facebook are 13.000 de angajati la nivelul global, in cele 64 de birouri, si se afla in continuare in dezvoltare.

Miranda Kalinowski, sefa de recrutare la nivel global a Facebook, a dezvaluit care este intrebarea pe care o adreseaza cel mai des candidatilor, pentru a afla care sunt acei angajati care se potrivesc cel mai bine pentru joburile deschise de companie, scrie Business Insider.

Aceasta este intrebarea: „Atunci cand ai cea mai buna zi la locul de munca, ziua in care vii acasa si te gandesti ca ai cel mai bun job din lume, ce ai facut in ziua respectiva la locul de munca?

Nu toti candidatii care vor sa lucreze pentru reteaua sociala sunt intrebati acest lucru, insa Kalinowski spune ca este cea mai populara intrebare adresata de angajator, datorita eficientei sale.

Citeste si:
Ce trebuie sa inveti de la 2014 ca sa obtii jobul dorit anul viitor
Ce trebuie sa inveti de la...

Cand cei de la Facebook intreaba acest lucru, vor sa afle ce ii atrage pe candidati cu adevarat si daca acel interes innascut se potriveste cu cerintele companiei.

Sursa foto: Ttatty / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Orange: Fara LinkedIn pe piata de recrutari nu se mai poate