Nu este simplu sa raspunzi de ce, in orice sondaj de engagement si satisfactie a angajatilor, procentul celor care raspund pozitiv la intrebarile referitoare la venituri este mai scazut, daca vom compara aceste rezultate cu satisfactia lor pentru alte zone analizate. Si nu doar in Romania, desi intotdeauna credem ca iarba de dincolo de granita este intotdeauna mai verde!

Sondajul de engagement desfasurat de divizia Aon Hewitt a Aon in Romania, editia 2016, arata ca 44% din angajati considera ca sunt platiti echitabil pentru contributiile aduse la succesul companiei, pe cand angajatii companiilor nominalizate Best Employer sustin acelasi lucru in procent de 67%. De asemenea 49% considera ca performanta lor are impact semnificativ asupra salariului primit, fata de 72% in companiile Best Employer. 49% din angajati spun ca planul de beneficii oferit de angajator se potriveste nevoilor sale si ale familiei, comparat cu 71% din randul celor care lucreaza pentru Best Employer. Iar recunoasterea, aprecierea nonfinanciara primita multumeste doar 48% din respondenti, fata de 71% pentru Best Employer.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Dreamstime.com