X, Y, Z? Initialele care traseaza reperele din piata muncii, dintotdeauna. Ce se intampla, astazi, la nivel de recrutare si retentie? Care sunt cele mai mari provocari din interiorul organizatiilor si cum le depasim? Gasim raspunsuri la toate aceste intrebari, in cadrul evenimentului HR 2.0, organizat de wall-street.ro, in parteneriat cu Lugera, Smart Experience si Flanco.

A saptea editie a conferintei HR 2.0 pune fata in fata specialisti de top in resurse umane, antreprenori, manageri, experti in domeniu si consultanti, intr-o discutie dinamica despre tendintele din piata muncii, provocarile oamenilor din resurse umane, deficitul de talente, nevoia de lideri si noile pozitionari ale angajatorilor in raport cu angajatii si invers.

Participarea este gratuita! Incrie-te aici!

Vom afla impreuna care sunt domeniile fierbinti din recrutare, dar si retentie, cu ce asteptari vin noile generatii, cum se adapteaza angajatorii, ce se schimba in structura resurselor umane, unde suntem dupa aproape 30 de ani de economie de piata.

In contextul in care subiectul schimbarilor aduse de milleninals in piata muncii este tot mai fierbinte, noi vom incerca sa aflam cum jongleaza angajatorii cu cerintele diferite ale X, Y si Z, ce comportamente imprumuta unii de la altii, cum se schimba principiile de HR, de leadership, de evaluare a performantei si cum arata viitorul recrutarii. Vom aborda, de asemenea, si teme de actualitate, precum importul de forta de munca, relocarea sau retentia.

Printre speakerii evenimentului se numara Cristina Savuica, Chief Happiness Officer Lugera, Alecsandra Ionita, Wellbeing specialist Smart Experience, Nicoleta Capata, HR Director Flanco Retail, Gabriela Puskas, Managing Partner Performance Group, Adrian Adam, Presedinte national AIESEC.

In prima parte a conferintei, vom dezbate impreuna cu speakerii, intr-un mix de prezentari cu dezbatere, toate aceste subiecte de interes pentru piata muncii. In a doua parte va invitam sa participati gratuit la workshopul „Tenacitatea mentala - cheia performantei, rezilientei si starii de bine”, sustinut de Doug Strycharczyk, un specialist in coaching si HR, recunoscut in peste 80 de tari.

La workshop veti descoperi metode de evaluare si dezvoltare a unei forte de munca flexibile si responsabile si veti afla mai multe despre tenacitatea mentala (mental toughness) - concept fundamental ce implica principalele preocupari ale unui angajator: perfomanta, retentie, aspiratii, comportament.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri